Amber van Rijn

1

‘IJdelheid, daar begon het ooit mee. Ben ik even blij dat al die jaren goed eten, krachttraining en yoga ook nog m’n kans op een gezonde oude dag hebben vergroot ; -)
Hoe meer ik over healthy aging lees, hoe interessanter het wordt. Er is nog een wereld te winnen, ook – of juist – als je pas later aan healthy aging begint. Met bepaalde supplementen, slimme eetkeuzes, veel bewegen (meer dan je denkt!) en andere kleine, handige ingrepen kun je zichtbare én onzichtbare veroudering te lijf gaan en langer gezond leven. Life Unlimited wil iedereen in die kennis laten delen, en daar werk ik graag aan mee.’

 

Naast tekstschrijver en eindredacteur is Amber van Rijn (1971) lifestylejournalist met een fascinatie voor alles wat met psychische & lichamelijke gezondheid te maken heeft. Ze publiceerde onder meer in Women’s Health, Mind Magazine, Yoga Magazine, MarieClaire en NRC.

 

Healthy Aging Life Unlimited

 

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

Warm aanbevolen:

Plaats een reactie