nieuwsbrief

0

nieuwsbrief gezond ouder worden

ife Unlimited wil jou laten profiteren van de laatste mogelijkheden om langer jong en gezond te blijven. De ontwikkelingen op dit terrein gaan adembenemend snel. Wat gisteren nog onmogelijk leek, is vandaag normaal en wat vandaag verre toekomstmuziek lijkt, ligt morgen al binnen handbereik.
Deze snelle vooruitgang heeft ook een nadeel: belangrijke ontdekkingen worden vaak jarenlang over het hoofd gezien. Onder wetenschappers is het een bekend fenomeen dat het gemiddeld tien tot vijftien jaar duurt voor waardevolle nieuwe inzichten over de gezondheid de samenleving bereiken. Het is ons doel om belangrijk healthy aging-advies ‘heet van de naald’ bekend te maken. Dat doen wij vanaf 31 maart 2016 in onze blogs, met onze nieuwsbrief en met onze bookazines.

Geef je op voor de gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks healthy aging nieuws.

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop