Jeannette Hessels

0

“Na jaren gewerkt te hebben als cosmetisch arts kwam ik meer en meer tot de ontdekking dat ware schoonheid van binnenuit komt. Natuurlijk mag je de natuur hier en daar een handje helpen, maar de basis van mooi en gezond ouder worden ligt voor mij bij een gezonde leefstijl. Onlangs heb ik een internationale master studie in anti aging en preventieve geneeskunde afgerond. Ik zie preventie als de toekomst van de geneeskunde en ben geïnteresseerd in alles wat ons kan helpen om gezond en gelukkig ouder te worden.”

 

Jeannette Hessels (1963) volgde de opleiding tot arts aan de Universiteit Maastricht. Na haar artsexamen deed zij chirurgische ervaring op in het Maaslandziekenhuis te Sittard. Daarna volgde zij de huisartsopleiding en was zij enige tijd werkzaam als huisarts te Tegelen en Roermond. Vanwege haar interesse in cosmetische behandelingen en huidverbetering heeft zij zich sinds 2003 in deze richting verder gespecialiseerd. Zij was werkzaam in verschillende privé klinieken en op de dermatologische afdeling van een groot ziekenhuis. Tevens is zij opgeleid in Anti Ageing en Preventieve Geneeskunde.

 

In ons eerste bookazine een interview

van Barbelijn Betram met Jeannette Hessels (1963)

 

anti-aging-arts-1anti-aging-arts-2anti-aging-arts-3anti-aging-arts-4anti-aging-arts-5anti-aging-arts-6

 

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie