Johan Bolhuis

0

“Ik probeer de wetenschap te gebruiken om te voorkomen dat je gaat dwalen in alle vaak goed bedoelde adviezen als het gaat om leefstijl en voeding. Ik geef de voorkeur aan kennis verkregen uit gerandomiseerd klinisch onderzoek bij mensen. Bijna dagelijks verdiep ik mij in de medische literatuur, ik ben nieuwsgierig en lees veel. Naast toepassing van kennis uit onderzoek is er de levens- en praktijkervaring. Niet alles hoeft gemeten en bewezen te worden, maar ik vind dat het wel logisch moet zijn. Ik schrijf graag om mijn opgedane kennis te delen. Ik ben dankbaar voor wat de natuur te bieden heeft en dankbaar voor de liefde van mijn vrouw en onze twee kinderen. Anti-aging is wat mij betreft geen botox, maar detox. Anti-aging kan dankzij volwaardige voeding, aanvulling met supplementen, een goede leefstijl en ruimte voor liefde.”

 

Johan Bolhuis (1968) wist vanaf zijn veertiende dat hij natuurarts wilde worden. Inmiddels werkt hij al weer 22 jaar als arts en natuurarts. Hij schreef jarenlang columns voor het blad GezondNu en de literatuurlijsten op www.ngoo.nl , waar hij nog steeds aan bijdraagt, zijn een voorbeeld van hoeveel publicaties en nieuwe behandelmogelijkheden je kan vinden als je maar de tijd neemt om te zoeken. Samen met zijn vrouw heeft hij een artsenpraktijk in Dieren.

 

“Nutritional science is complicated – 

we shouldn’t be looking to celebrities for fixes”.

 

 

 

Healthy Aging Life Unlimited

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie