De Healthy aging lifestyle van…

0

Kitty Hart (55)

“Dansen, dansen, dansen… ik moet dansen anders wordt ik chagrijnig.”

Bewegen

Als danslerares beweeg ik heel veel. Ik dans elke dag, variërend van het zelf lesgeven in verschillende stylen tot het volgen van verschillende danslessen.  Gemiddeld dans ik twee uur per keer.  Naast dansen ben ik twee keer in de week te vinden in de sportschool, dat wil ik eigenlijk graag drie keer doen. Daar ben ik vooral bezig met cardio.  

Eten & Drinken

Ik drink heel veel water en ik eet heel erg gevarieerd. Ik ben al een tijd bezig met gezonde voeding en sinds kort ben ik begonnen aan heel gezond vegetarisch kookboek. Wat voor mij echt een ommezwaai was, aangezien ik altijd een klein stukje vlees op mijn boord wilde.  Maar door de vele gezonde en vooral lekkere gerechten mis ik het niet. En ik kan nog steeds bourgondisch eten.  Er staat in dit nieuwe kookboek ook weer heerlijke vegetarische gerechten. 
 
Met eten probeer ik ook kwaaltjes op te lossen. In het verleden had ik nog wel eens moeite met mijn stoelgang. Doordat ik nu pruimen eet heb ik daar geen last meer van.  Ik ben een zoetekauw maar ik ben flink gaan minderen met snoep, af en toe mag natuurlijk wel en dan kan ik vooral chocola niet laten.
Verder drink ik niet tot nauwelijks alcohol, niet zozeer vanwege mijn gezonde lifestyle, maar eigenlijk omdat ik het niet lekker vind.

Genieten

Dansen, dansen, dansen… ik moet dansen. Het is niet alleen mijn vak, maar ook mijn leven. Als ik niet dans, word ik chagrijnig. Verder geniet ik ervan om met vrienden samen te zijn. En zo af en toe, na een lange werkdag languit op de bank hangen. 
groene-lijn-blog
Foto: Sherida Jones
Gratis-1024x136

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

Warm aanbevolen: