Maya Frijn

0

“Eten doe je iedere dag, maar haal waar je altijd weer de inspiratie vandaan om lekker en gezond te koken? Zonder al te ingewikkelde ingrediënten en tijdrovende bereidingswijzen? Koken is al tientallen jaren mijn uitgegroeide hobby – ik gaf kookworkshops Indisch koken en kook regelmatig voor grote groepen mensen. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd in het maken van lekkere, verantwoorde en niet al te ingewikkelde gerechten. Eerder ontwikkelde ik recepten voor ‘Het Hormoonbalansdieet’ van Ralph Moorman en nu ga ik watertandend aan de slag voor Het Nederterrane dieet van Life Unlimited.”

 

Maya Frijn (1962) heeft een passie voor yoga, scenarioschrijven en les geven. Ze ontwikkelt recepten voor Life Unlimited.

 

Maya schreef o.a. de recepten voor Masterplan voeding, vitaminen, verjonging en Masterplan huid&haar

 

 

 

 

 

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie