Samenwerken?

0

Met pakkende teksten effectief informeren en aanzetten tot actie? Complexe zaken, toegankelijk, kort en helder uitleggen? Professionele fotografie of sprekende vormgeving? Life Unlimited Media wil hierbij graag uw (content)partner zijn.

Verder plaatsen we advertorials en advertenties in onze boekenreeks mits we onze lezers volledige redactionele onafhankelijkheid kunnen blijven garanderen.

Life Unlimited Media B.V helpt daarmee haar partners een publiek te bereiken dat geïnteresseerd is in hoogwaardig nieuws en advies over gezondheid en healthy aging in het bijzonder.
Hoewel Life Unlimited relevant is voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden, richt het zich op vrouwen van 35 tot 59 jaar. De lezers zijn hoogopgeleid, intelligent, nieuwsgierig, kwaliteitsbewust en welstandig. Zij genieten van het leven: zij reizen veel, lezen veel, houden van lekker eten en streven naar permanente persoonlijke groei; met dit alles willen zij het liefst tot hun honderdste doorgaan! Dit betekent niet dat zij krampachtig jong willen blijven, maar dat zij de regie willen nemen over hun gezondheid en manier van verouderen. Zij zijn er sterk van doordrongen dat een gezonde leefwijze de beste garantie is voor een lang en actief leven. Daarom doen zij aan lichaamsbeweging en zijn zij bovenmatig geïnteresseerd in zaken als yoga, mindfulness, biologische voeding, kruiden, voedingssupplementen, preventieve geneeskunde, natuurlijke cosmetica en ‘gezonde’ vakanties.

Neem contact op met Robert Elsing  of klik voor meer informatie op:

Tariefkaart adverteren 

Tariefkaart website en Nieuwsbrief + voorwaarden

Formaten en specificaties aanleveren advertenties

 

AANBIEDING

Als u boeken inkoopt voor wederverkoop of als relatiegeschenk geven we flinke korting op een advertentie.

Bijvoorbeeld: bij inkoop van twee dozen boeken (40 stuks) tegen de normale korting van 42% geven we een advertentie van 1/4 pagina gratis en bij 5 dozen een hele pagina advertentie gratis.

De winkelprijs van het boek Masterplan Voeding Vitamine Verjonging is 14,95 de inkoop 8,18
De winkelprijs van het boek Masterplan Huid & Haar (werktitel, lancering eind maart) wordt 20,- inkoop 10,94
De inkoopprijs is excl. 6% BTW en verzendkosten.

Aanbieding is geldig tot 22 februari 2017.

Aanleveren advertentie uiterlijk 27 februari.

 

Lifestyle anti aging

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

Warm aanbevolen:

Plaats een reactie