Supplementen geen overbodige luxe

0
Een Australisch vitaminemerk gaat de Nederlandse markt bestormen: Swisse. Het merk heeft TeamNL, het Nederlands team dat naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro gaat, als ambassadeur in Nederland gestrikt.
Tijdens de introductie aan de pers vertelde Floris Wardenaar, teamleider van Team Voeding van NOC*NSFwaarom het slikken van supplementen geen overbodige luxe is: ‘Als zelfs topsporters niet alle optimale vitaminewaarden uit voeding weten te halen, geldt dat zeker voor ‘gewone’ Nederlanders.’
Swisse ambieert supplementen van de hoogste kwaliteit te brengen, die nu onder meer te vinden zijn in Kruidvat, Etos en bij Bol.com.

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie