Veronique Gielissen

0

‘Ouder worden is voor mij Vanzelfsprekend. De manier waarop wordt niet alleen bepaald door je genen maar ook door je levensstijl. Enkele tips uit Life Unlimited’s eerste bookazine hebben nu al positief resultaat!’

 

Veronique Gielissen (1971) is onze grafisch ontwerper & art director. Deze volbloed Limburgse woont en werkt al sinds 1999 in Amsterdam. Van daaruit houdt zij zich bezig met de vormgeving en art direction van de meest uiteenlopende tijdschriften. Diverse keren is Veronique eerder betrokken geweest bij het opstarten van een nieuw blad. Daardoor denkt ze breder over een mediatitel mee dan de gemiddelde vormgever of art director. Het bepalen van de stijl, het ontwerpen van de basisvormgeving, logo’s creëren, beeldconcepten bedenken… met twinkelende ogen en vol tomeloze energie stort zij zich op zulke opdrachten. Geduldig gaat ze mee in onze zoektocht het aller beste te maken van onze bookazines.

 

www.veroniquegielissen.nl

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

Warm aanbevolen:

Plaats een reactie