Over ons

Waarom anti-aging?

Waarom-Anti-aging“Ik wil tot mijn 120-ste jong blijven, minimaal… Dat is geen irreële wens, want de medische wetenschap ontwikkelt zich pijlsnel en ooit zal lichamelijke veroudering helemaal worden afgeschaft. Wie wil profiteren van deze revolutie, moet zijn tijd vooruit zijn. Vaak duurt het tien tot twintig jaar voor belangrijke nieuwe medische kennis doordringt tot de samenleving. Waarom zo lang wachten? De gezondheidsadviezen van morgen lees je vandaag in de boeken die ik schrijf en uitgeef.”

 

“Er zijn revolutionaire ontwikkelingen gaande op het gebied van anti-aging, die ons leven en de samenleving radicaal gaan veranderen. Er komen in steeds sneller tempo mogelijkheden bij om het verouderingsproces te vertragen, en binnen afzienbare tijd zal het mogelijk worden om te verjongen en de veroudering helemaal stop te zetten. Er komt een stroom van berichten en adviezen opgang, die door de omvang meer verwarring dan duidelijkheid schept. Het publiek zal steeds minder vertrouwen op de adviezen de gangbare autoriteiten, zoals de overheid, de medische stand en de wetenschappers zelf. Er zal een grote behoefte ontstaan, naar betrouwbare, potentieel levensreddende  informatie op dit gebied.”
“Het is een fantastische tijd waarin we tot op hoge leeftijd gezond, vitaal en mooi kunnen blijven. Nu al geldt zestig als het nieuwe veertig, straks is tachtig misschien wel het nieuwe vijftig. De kennis over gezond verouderen neemt zo snel toe, dat er sprake is van een ware revolutie. Een aanzwellende stroom van steeds weer nieuwe adviezen en mogelijkheden op het gebied van voeding, beweging, supplementen en medische behandelingen biedt kansen, maar schept ook verwarring. Life Unlimited volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet, signaleert de belangrijkste trends en vertelt hoe je optimaal gebruik maakt van de laatste mogelijkheden. Life Unlimited inspireert op het gebied van wetenschap en persoonlijke ontwikkeling voor een mooi en lang leven.”
Uitgever en auteur Pim Christiaans

 

Bewaren

Leave a Reply