Wat zou ik doen als ik jou was?

Wil je ook zo lang mogelijk jong, gezond en energiek zijn? Wil je net als ik op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten de strijd tegen veroudering aanbinden? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je moeite de bomen door het bos te blijven zien?

Begrijpelijk, want waarschijnlijk kun je zoals de meeste mensen geen zee├źn van tijd steken in het volgen van de ontwikkelingen en het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden. Ik doe dat wel voor mijn artikelen, boeken en deze site. 

Ik neem graag de tijd om me in jouw persoonlijke situatie te verdiepen en samen een plan van aanpak op te stellen. Ik kan met je meedenken over voeding, training, supplementen, check-ups en meer.

Stuur voor persoonlijke leefstijlbegeleiding een mail naar pim@lifeunlimited.nl

Wie ben ik?