Contact

Life Unlimited Media B.V.

Redactie: Weesperzijde 77 hs

1091 EJ Amsterdam
Contact:
  Robert Elsing

Email: robert@lifeunlimited.nl

Tel: (020) 42 10 811 of 06 51 20 18 51

K.v.K.: 64624927

BTW-nummer: 855748862 B 01

IBAN: NL03TRIO0391068385

PERS KLIK HIER

Ik Robert Elsing 03Robert Elsing (1964)
   ‘Het beste uit onszelf en het leven halen, dat is het thema in mijn leven en werk. En… We hebben maar één kans om fit en vrolijk ouder te worden, dus bleek het een logische stap om mij steeds meer te verdiepen in het thema van Life Unlimited en een steeds actievere rol te gaan spelen bij de projecten van de uitgeverij.’
‘Ben je op zoek naar informatie over lezingen, media-aanvragen, samenwerkingen en/of de webwinkel, dan help ik je graag verder.’

 

 

 

WEDERVERKOOP

Graag verwelkomen we trainers, diëtisten, coaches, therapeuten, winkels en andere bedrijven voor een positieve samenwerking!

De boeken uitgegeven door Life Unlimited Media B.V.en/of Cocobooks B.V. zijn voor de boekhandel en wederverkopers beschikbaar tegen 42% korting.
De minimale afname is 10 stuks (in totaal).
De boeken worden vanuit Nederland verstuurd en kennen een korte levertijd.
Verzendkosten tot 10 kilo is €6,75. Verzendkosten van 10 tot 20 kilo is €13,05. Per 10 kilo erboven komt er €6,75 bij (tarieven gelden voor verzending binnen Nederland).
Afbeeldingen van de boeken kunt u hier downloaden -> Perskit Cocobooks

ADVERTEREN

Life Unlimited Media B.V helpt haar partners een publiek te bereiken dat geïnteresseerd in wetenschappelijk onderbouwd nieuws en tips over healthy aging. Hoewel Life Unlimited relevant is voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden, richt het zich met onderwerpselectie, de tone of voice en vormgeving op vrouwen van 35 tot 59 jaar.

De lezers zijn hoogopgeleid, intelligent, nieuwsgierig en kwaliteitsbewust, welstandig en ze genieten van het leven: zij reizen veel, lezen veel, houden van lekker eten en streven naar permanente persoonlijke groei. Met dit alles willen zij het liefst tot hun honderdste doorgaan! Dit betekent niet dat zij krampachtig jong willen blijven, maar dat zij de regie willen nemen over hun gezondheid en manier van verouderen.

Zij zijn er sterk van doordrongen dat een gezonde leefwijze de beste garantie is voor een lang en actief leven. Daarom doen zij aan lichaamsbeweging en zijn zij bovenmatig geïnteresseerd in zaken als yoga, mindfulness, biologische voeding, kruiden, voedingssupplementen, preventieve geneeskunde en ‘gezonde’ vakanties. Zij willen niet hun hele leven achttien lijken, maar vinden het belangrijk om aantrekkelijk en fit te blijven.

Lees hier alles over adverteren

Bewaren

Bewaren