Levensverlengende nieuwsbrief (gratis!)

7

gratis

WIE BEN IK?

Ik heb een journalist (bouwjaar 1959) de graag honderdplus wil worden. Daarom volg ik de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van healthy aging op de voet. Ook lees ik alles wat los en vast zit op dit gebied. Regelmatig interview ik wetenschappers en artsen.

MJN MISSIE

Jou laten profiteren van het beste healthy aging-advies uit de voorhoede van de wetenschap. De ontwikkelingen op het gebied van oud worden en jong blijven gaan adembenemend snel. Wat gisteren nog onmogelijk leek, is vandaag normaal en wat vandaag verre toekomstmuziek lijkt, ligt morgen al binnen handbereik.

WAT KUN JE VERWACHTEN? 

Af en toe een nieuwsbrief in je mailbox met healthy aging-advies op basis van nieuwe wetenschappelijke inzichten.

Je kunt op elk gewenst ogenblik met een simpele klik je abonnement weer opzeggen. Zie ook onze privacy-verklaring.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop