Alles over de Age-reader

1

In drie korte video’s leer je alles over de AGE-reader.
In de video Check je AGE-gehalte, verleng je leven! tekst wetenschapsjournalist Pim Christiaans de AGE-reader, in de andere video kom je meer te weten voor als je als behandelaar overweegt de AGE-reader in te zetten.
Een belangrijke oorzaak van de veroudering, is de toename van versuikerde eiwittten (AGEs) in je lichaam. In deze 7-minuten video bespreekt journalist Pim Christiaans een geavanceerd meetapparaat dat het Nederlandse bedrijf Diagnoptics in samenwerking met de universiteit van Groningen heeft ontwikkeld. zDe AGE-reader laat binnen een minuut zien hoeveel schadelijke AGEs in je lijf zitten. Zit je te hoog? Dan kun er iets tegen doen! Meer info in Check je houdbaarheid.

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie