Weten

Help ons met je feedback!

Heb je het het eerste nummer van Life Unlimited ontvangen en gelezen? Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar je mening.

Met behulp van jouw feedback kunnen wij Life Unlimited blijven verbeteren.

 

Vraag 1: We streven in onze journalistieke zoektocht naar healthy aging-nieuws naar diepgang en volledigheid. Dat leidt soms tot lange artikelen. Stel je dit op prijs of moeten we het wat jou betreft korter houden?

Vraag 2: Wij zijn als journalistiek medium volstrekt onafhankelijk en laten ons niet beïnvloeden door commerciële belangen. Om het bookazine voor jou betaalbaar te houden, hebben we wel besloten adverteerders toe te laten. Zij hebben echter geen invloed op de redactionele inhoud. Wij hebben uitgerekend dat het bookazine zonder advertenties geen € 14,95 maar € 24,95 zou kosten. Ben je het eens met ons beleid?

Heb je verder nog opmerkingen of suggesties? Geef je mening in de (reactie)box hiernaast.

 

1. Hi res 3D cover

Bewaren

Bewaren

4 Comments

  • Christel

    Fantastisch magazine, leest prettig, prachtige lay-out, mooi geillustreerd. De lange artikelen vond ik geen probleem want de schrijfstijl is fijn en de onderwerpen boeiend. Ik heb geen bezwaar tegen reclame want zo blijft dit bookazine betaalbaar. Ik hoop dat er nog vele gaan uitkomen! Ik ben fan!

  • Jeanette Boxem

    Tuurlijk heb ik het bookazine besteld,zelfs meerdere want als ik ergens enthousiast over ben geef ik jet ook andere graag kado! Ben ooit begonnen met de houdbare vrouw en zodoende bij Gina van Bogaert in Antwerpen terecht gekomen.eigenlijk omdat ik van m’n migraine afwilde,na 30 jaar was ik er echt klaar mee en nu,4 jaar later heb ik nog maar zelde last.maar er is veel meer,Ik doe aan hormoon smeren en allerlei supplementen nemen,al 4 jaar heel trouw.Sinds kort train ik met een personal trainer en die is verbaast hoe snel ik vooruitgang boek ,ik ben heel fit voor m’n 53 jaar.Maar het mooiste voorbeeld vind ik wel m’n borsten,die worden de laatste 4 jaar jaarlijks gecheckt en zijn nog niet achteruit gegaan die jaren! Volgende keer laat ik ook m’n botten weer meten en waarschijnlijk,wat de arts verwacht ,is dat ook die er goed aan toe zijn. Als ik dit alles niet gedaan had had ik nu zeker last van botontkalking en bloedarmoede gehad en wie weet wat nog meer. Dus ja,ik ben een enorme fan en hoop nog veel artikelen en boeken van jullie te mogen lezen!

Leave a Reply