Weten

75% korting voor onze lezers

Voor slechts € 5,- naar de GezondheidsBeurs!  (i.p.v. € 20,-)

ONTMOET ONS OP DE GEZONDHEIDSBEURS!

Van donderdag 2 februari tot en met zondag 5 februari staan wij met een Life Unlimited-stand op de Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

We hebben een test om te kijken of je te snel verouderd, we delen cadeautjes uit en we hebben een geweldig leuke aanbieding om de beurs goedkoop te bezoeken.

Via deze link krijg je 75% korting op je toegankskaart: in plaats van € 20 betaal je slechts € 5.

Dit is je actiecode: LIFEUNLIMITED

Life Unlimited staat in hal 1 standnummer 01C5

 

Health, Food, Body, Mind, Beauty & more

Hoofdredacteur Pim Christiaans en redacteur Daan de Wit van Life Unlimited geven inspirerende lezingen op de beurs.

 

Gezondheidstheater met Annemarie Bruning:

Pim Christiaans:

donderdag 12.15 uur

vrijdag 15.15 uur

zaterdag 15.15 uur

zondag 12.15 uur

Tijdens een krachtige lezing vertelt Pim welke healthy aging maatregelen hij op zichzelf uittest (dat gaat heel ver!) en hoe iedereen kan profiteren van de laatste medische mogelijkheden om langer jong en gezond te blijven. Onder wetenschappers is het een bekend fenomeen dat het gemiddeld tien tot vijftien jaar duurt voor waardevolle nieuwe inzichten over de gezondheid de samenleving bereiken. Het doel van Pim is om belangrijke nieuwe healthy aging-adviezen ‘heet van de naald’ bekend te maken.

Daan de Wit

Vrijdag, zaterdag en zondag om 13.45 uur.

Weet wat je eet is de lezing van Daan de Wit op basis van zijn boek over natuurlijke, gezonde voeding. Het is een lezing vol eyeopeners. Daan legt uit hoe het kan dat we in overvloed leven, maar toch tekort komen. Ontdek dat er vaak een groot verschil is tussen hoe iets oogt op je bord en hoe je lichaam het ervaart. Daan leert je kijken met de blik van je lichaam, waardoor je het veel beter kunt geven wat het nodig heeft.

Pim Christiaans
Onderzoeksjournalist & hoofdredacteur Life Unlimited

“Mijn wens om 120 jaar gezond te blijven is niet zo gek als het lijkt, want de medische wetenschap is al veel verder dan de meeste mensen denken.”

Pim is al 30 jaar gespecialiseerd in healthy aging en sprak over dit onderwerp met wetenschappers van over de hele wereld. In 2004 zei hij zijn hectische baan als hoofdredacteur van tijdschrift Men’s Health op om De houdbare man te schrijven, de bestseller die vertelt hoe mannen jong en gezond kunnen blijven. Het succes inspireerde hem tot het schrijven en uitgeven van een reeks boeken over healthy aging en de oprichting van het platform LifeUnlimited.nl

Daan de Wit
Journalist

Daan de Wit is journalist. Hij schreef het boek Weet wat je eet – Gezonde voeding op basis van de oudste kennis en de nieuwste wetenschap, het resultaat van uitgebreid onafhankelijk journalistiek onderzoek. Het boek is gedegen onderbouwd, maar leest toch heel prettig en werd goed ontvangen. Meer over het boek op weetwatjeeethetboek.nl

 

De Nationale GezondheidsBeurs
2 tot en met 5 februari 2017
Jaarbeurs Utrecht
www.gezondheidsbeurs.nl
♡ 45.000 bezoekers ♡ actieve workshops ♡ fitness ♡ ontspannende massages ♡ yoga ♡ mindfulness ♡ smakelijke proeverijen ♡ nieuwste trends ♡ 150 leerzame presentaties ♡ wellness ♡ kooktheater ♡ inspirerende informatie ♡ meet & greet met bekende Nederlanders ♡ voedingsadvies ♡ gezondheidstesten ♡ 325 exposanten ♡ gadgets ♡ gezonde acties met voordeel ♡ knettervers feelgood food ♡ healthy juice bars ♡ gratis digitale GezondheidsGids

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren