Doen

De nieuwste wetenschappelijke feiten die iedere man moet kennen

Direct toepasbare tips voor meer energie, een strakke buik, grotere seksdrive, beter geheugen, gezond hart en minder stress.

 

De houdbare man is met veel flair geschreven door (onderzoeks)journalist Pim Christiaans, voormalig hoofdredacteur van mannenblad Men’s Health. Voor dit boek interviewde hij tientallen vooraanstaande wetenschappers en artsen in binnen- en buitenland over anti-aging voor mannen. Volgens deze wetenschappers en medici is het mogelijk om met kleine life style-aanpassingen het verouderingsproces te remmen en op sommige punten zelfs terug te draaien. Hoe dat precies moet, laat Christiaans zien in overzichtelijke hoofdstukken met praktische adviezen.
Wil je het strakke lijf en de tomeloze energie van een jonge hond? Dat kan! Deze geactualiseerde en uitgebreide tiende druk van De houdbare man bevat de nieuwste wetenschappelijke feiten die iedere man moet kennen om fit en fris te blijven en zelfs fysiek jónger te worden.
In dit populaire mannenboek vind je geen strenge diëten, Spartaanse trainingsprogramma’s en ingewikkelde schema’s. Wel eenvoudige tips die direct van top tot teen effect hebben.
 

Leave a Reply