Ze zijn giftig en je krijgt ze dagelijks binnen

0

Moderne voeding staat er stijf van. Tijdens de bereiding thuis kan het gehalte nog verder oplopen. Vrijwel niemand heeft van AGEs gehoord, maar dat staat op het punt te veranderen: AGEs gaan de wereld van voeding en gezondheid op de kop zetten. Ze zijn giftig en je krijgt ze dagelijks binnen: advanced glycation end products ofwel AGEs.
Met baanbrekend onderzoek heeft prof. dr. Helen Vlassara aangetoond dat het verminderen van de AGEs die we via voeding binnenkrijgen, tot grote gezondheidswinst leidt.

 

HET ANTI-AGE-DIEET VOORKOMT OF VERBETERT:
•    OVERGEWICHT (VOORAL BUIKVET)
•    DIABETES
•    HART- EN VAATZIEKTEN
•    DE ZIEKTE VAN ALZHEIMER
•    RIMPELS EN OUDERDOMSVLEKKEN
•    VERSNELDE ALGEMENE VEROUDERING
•    EN VEEL MEER

 

Iedereen kan de inname van AGEs eenvoudig terugbrengen naar een veilig niveau met de recepten en regels van het anti-AGE-dieet. Dit is niet de zoveelste dieet-hype, maar een wetenschappelijk geteste, evenwichtige voedingswijze die nergens botst met de algemeen geldende richtlijnen. Je kunt het anti-AGE-dieet zelfs combineren met elk ander dieet.
Calorieën tellen en honger lijden zijn niet nodig.

 

Vlassara: “Afvallen en gezonder worden zonder minder te eten is een onverwacht en opwindend resultaat van ons onderzoek naar AGEs!”

 

Vijfendertig jaar geleden begon Helen Vlassara met de endocrinologie als achtergrond, haar wetenschappelijke loopbaan aan de Rockefeller-universiteit in New York. Daar deed zij onderzoek naar diabetes en veroudering.

 

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie