Cover van De testofactor
Weten

De testofactor, het ultieme handboek voor mannen

Half mei verschijnt De testofactor. In dit boek leren mannen alles over het belang van testosteron en andere hormonen voor hun gezondheid en energieniveau. En er worden oplossingen aangedragen voor veel voorkomende mannenklachten.

Pim Christiaans en Ralph Moorman bundelden hun krachten en schreven samen het ultieme handboek voor mannen: De testofactor. Want over hormoonbalans voor vrouwen is al veel bekend, maar hoe zit het met hormoonbalans voor mannen?

Het idee is voor de meeste mannen even wennen, maar volgens de laatste medische inzichten is het een feit waar niemand omheen kan: Of het nou gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht of energie, ook elke man staat van top tot teen onder controle van zijn hormonen. Door zijn hormonen te beheersen, beheerst hij zichzelf. Daarom biedt De Testofactor een complete aanpak voor de man om op natuurlijke wijze testosteron te boosten en andere hormonen beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor wordt hij scherper, strakker, sterker en fitter. Zelfs zijn daadkracht en stressbestendigheid kunnen toenemen.

Testosteron en andere hormonen als sleutel naar succes

Pim en Ralph laten in De testofactor zien hoe de man zijn testosteron en andere hormonen kan beïnvloeden. Dat kan bijvoorbeeld met voeding, sport, stressmanagement en supplementen. De auteurs vertellen hoe je met een betere hormoonbalans tal van mannenproblemen kunt aanpakken. Denk niet alleen aan prostaatklachten, kaalheid, libidoverlies en buikvet, maar ook aan acne, droge huid, zweetvoeten en het lastig kunnen krijgen van meer spiermassa.

Pim en Ralph gaan in dit ultieme handboek voor mannen geen enkel taboe uit de weg. Zo dragen zij ook oplossingen aan voor pijnlijke mannenproblemen als voortijdig klaarkomen, erectieverlies, verminderde vruchtbaarheid en onzekerheid over het formaat van het geslacht.

Daarnaast beschrijven zij met nietsontziende eerlijkheid hoe zij zelf met dit soort mannenproblemen omgaan.

Het ideale cadeau voor vaderdag!

Inleiding van De testofactor

In dit boek ga je lezen hoe je volgens de laatste wetenschappelijke inzichten superfit, ultrasterk en megaman kunt worden. De sleutel naar dit succes ligt bij je hormonen.

Hormonen?!

Veel mannen denken dat hormonen een exclusief vrouwenonderwerp zijn. Menstruatie, menopauze, het soort dingen waar je liever buiten blijft. Onder ons gezegd en gezwegen, hoe vaak denk je als een vrouw je volkomen onverwacht afsnauwt: het zullen de hormonen wel zijn …? Maar pas op, ook wij mannen worden van top tot teen geregeerd door hormonen. Ook ons humeur, en zelfs ambitieniveau en werklust worden beïnvloed door hormonen. Zoals de titel van dit boek al doet vermoeden, speelt testosteron de eerste viool in het hormonenorkest in ons lijf. Maar ‘De testofactor’ gaat beslist niet alleen om testosteron. In dit boek maak je kennis met acht belangrijke hormonen, plus een reeks andere signaalstoffen die je voor je kunt laten werken.

Als je fit, sterk en scherp wil worden en blijven, ontkom je niet aan een goede hormonale balans. Evenwichtige hormonen staan aan de basis van een evenwichtig hu- meur, een gezond hart, een scherp verstand, een hoog energieniveau, sterke spieren, een platte buik en een onverwoestbaar libido. Het probleem is dat er duizend en een dingen met je hormonen mis kunnen gaan. Slechte voeding, vervuilende stoffen in je omgeving, gebrek aan lichaamsbeweging, chronische stress, sloten drank en veel andere zaken kunnen je hormonen verstoren. De gevolgen zie je overal om je heen. Buikige mannen, boze mannen, uitgezakte mannen, ingekakte mannen, gestreste mannen, oververmoeide mannen: vrijwel altijd spelen ontregelde hormonen hier een rol.

Geen stress, er zijn genoeg manieren om je hormonen onder controle te houden en je lichaam en geest naar een hoger plan te tillen. Daar gaat dit boek over.

De testofactor

€ 24,95   BESTEL NU

(Geen verzendkosten)