ANTI AGING-ARTSEN: WHO’S WHO?

2

In de pdf-gids ‘Anti-aging-artsen, adviezen en adressen’ vind je de gegevens van een aantal anti-aging artsen plus een korte beschrijving van hun werkwijze. 

Als journalist die zelf graag gezond honderdplus wil worden, heb ik in de afgelopen dertig jaar een bonte stoet anti-aging-artsen geïnterviewd voor boeken en bladen en ze in één moeite door ook voor mijn eigen houdbaarheid geraadpleegd. Daarom weet ik dat ‘de’ anti-aging-arts niet bestaat. Terwijl je van een gynaecoloog, uroloog of neus-, oor- en keelarts een behandeling mag verwachten die niet al te sterk verschilt van die van een collega, geeft elke anti-aging-arts een volkomen eigen invulling aan zijn vak. De een adviseert je een reeks chelatiebehandelingen, de ander stuurt je naar huis met een arsenaal vitaminepillen en weer een ander geeft je een tas vol hormoonpreparaten mee. Het is de kunst een arts te vinden die bij je past. Daarbij is het als in de liefde: meestal moet je er een aantal verslijten voor je de ‘ware’ vindt.

In de gids ‘Anti-aging-artsen, adviezen en adressen’ lees waar je op moet letten als je een anti-aging-arts zoekt. Ook heb ik een aantal adressen voor je verzameld van artsen die ik ken. Per arts geef ik een korte beschrijving, zodat je je enigszins kunt oriënteren.

Het wereldje van anti-aging-artsen is voortdurend in beweging, dus af en toe valt er iemand af of komt er iemand bij. Door op je account op lifeunlimited.nl in te loggen, beschik je altijd over de meest actuele versie van deze gids.

Pim Christiaans | Life Unlimited

 

€ 1,95 – BESTEL NU

 

 

 

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie