Interview Pim Christiaans gezondheidsnieuwsradio

0

Pim Christiaans is de schrijver van ‘de houdbare man‘ en ‘de houdbare vrouw‘. In 2015 verscheen het boek dat hij samen met Hanny Roskamp schreef: Check je houdbaarheid.
Ook in het programma van Gezondheidsradio geeft hij adviezen die gaan over vertragen van het verouderingsproces.

Pim interviewde wetenschappers en artsen op het gebied van anti-veroudering en bestudeert de nieuwste medische kennis. Hij verzamelt feiten die helpen om een leven lang topfit te blijven, het verouderingsproces te vertragen. Zijn adviezen gaan over vitamines, voeding, stress, seks, spieren, rimpels, haar, slaap en gewichtsbeheersing.

Klik op de banner hieronder voor het archief met interviews die Pim gaf aan gezondheidsnieuws radio.

Gezondheidsniewsradio

 

Check je houdbaarheid – boek

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie