NO2 HET NEDERTERRANE DIEET

0

NEDERLANDSE RECEPTEN MET MEDITERRANE MAGIE

Het mediterrane dieet is zonder discussie de best onderzochte voedingswijze met het best bewezen healthy aging-effect. Maar Nederlandse wetenschappers weten dat het nóg gezonder kan, simpelweg door de basisprincipes van het mediterrane dieet toe te passen op lokale, Nederlandse voeding. Journalist Daan de Wit, auteur van het diepgravende boek Weet wat je eet, zoekt uit hoe je mediterrane gezondheidskracht uit lokale Nederlandse producten haalt. Daarbij klopt hij aan bij voedingswetenschap- pers van diverse universiteiten. Maya Frijn, het kooktalent dat eerder recepten ontwikkelde voor de bestseller Het hormoonbalansdieet (Ralph Moorman), garandeert dat de nederterrane recepten niet alleen kerngezond, maar ook watertandend lekker zijn.

Geplande publicatie: juni 2016

 

LIFE UNLIMITED BOOKAZINE

In onze bookazines combineren we de diepgang van een boek met het lees- en kijkplezier van een magazine. Voor elk nummer diept een team van gespecialiseerde wetenschaps- en lifestyle- journalisten een healthy aging-thema uit. Daarbij vertalen zij nieuwe inzichten van topwetenschappers in toegankelijk en praktisch advies.
Formaat: 17 x 24 cm staand
Aantal pagina’s: 136 full colour
Consumentenprijs: € 14,95

 

 

Ontvang als een van de eerste een exemplaar:

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie