NO2 MASTERPLAN HUID EN HAAR

0

VERJONG JE HUID EN HAAR VAN BINNENUIT

Wetenschappers weten dat verjongende effecten voor huid en haar vooral van binnenuit moeten komen. Hanny Roskamp, auteur van De houdbare vrouw en Wie mooi wil zijn moet slim eten, en Pim Christiaans, auteur van De houdbare man en met stip de ijdelste wetenschapsjournalist van Nederland, gaan opzoek naar nieuwe methoden om je looks een verjongingskuur te geven. Niet alleen voeding, supplementen en lichaamsbeweging blijken krachtige effecten op je buitenkant te hebben; spectaculair zijn ook de nieuwe inzichten over de invloed van het brein op huid en haar. Op basis van interviews met topwetenschappers, stellen Hanny en Pim een praktisch masterplan samen: minder rimpels, een gave huid en vol, glanzend haar!

Geplande publicatie: maart 2017

 

LIFE UNLIMITED BOOKAZINE

In onze bookazines combineren we de diepgang van een boek met het lees- en kijkplezier van een magazine. Voor elk nummer diept een team van gespecialiseerde wetenschaps- en lifestyle- journalisten een healthy aging-thema uit. Daarbij vertalen zij nieuwe inzichten van topwetenschappers in toegankelijk en praktisch advies.

Formaat: 17 x 24 cm staand
Aantal pagina’s: 136 full colour
Consumentenprijs: € 20,-

 

Een exemplaar ontvangen nog voor het bookazine in de winkel ligt?

Masterplan HUID & HAAR – Bookazine

 

 

Meer dan tien bookazines bestellen? Zie WEDERVERKOOP

 

Schijf je in op onze nieuwsbrief!

De ontwikkelingen op het gebied van healthy aging gaan adembenemend snel! Met onze nieuwsbrief ontvang je de nieuwste inzichten en adviezen vers van de pers in je mailbox.

E-gidsen met de nieuwste adviezen voor je gezondheid

Onze E-gidsen bevatten gezondheidsadvies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat de ontwikkelingen snel gaan, worden ze regelmatig geactualiseerd. Na eenmalige betaling kun je via je eigen account  altijd de laatste versie van je aangeschafte E-gidsen downloaden. Eenmaal betalen =  een leven lang up to date!  Ga naar de webshop

Plaats een reactie